Liften: Hefsteigers - efficiënt

Hefsteigers zijn een alternatief voor steigerbouw indien  een bouwproject te hoog of te ingewikkeld en een strakke planning is te realiseren. Hierdoor een positieve invloed op de veiligheid, productiviteit en kostenbesparing.

  • Medium assortiment De HEK MC 450 is de nieuwe generatie van de sterke, robuuste en hoogkwalitatieve hefsteigers . De beste verhouding tussen prestaties en kwaliteit voor algemeen gebruik bij lichtere en middelzware toepassingen. Het laadvermogen varieert van 2.500 kg tot 4.500 kg en de afmetingen van de steiger variëren van 4.2 m tot 30,2 m.
  • Heavy assortiment, binnen het zware segment is de HEK MC 650. Het laadvermogen van dit model varieert van 2.500 kg tot 7.500kg en afmetingen tot 35,6 m zijn mogelijk.
  • Modular assortiment – HEK MCM In moderne architectuur zijn er gevels in alle vormen en groottes. Hoekig, verspringend, overhangend of terugwijkend. Daarnaast worden beglazing- en coatingsystemen vaak in zeer grote formaten gebruikt in materialen zoals aluminium en natuursteen. Voor dit soort situaties biedt de HEK MCM-serie een flexibele werkruimte die veilig, schoon en stabiel is! Het laadvermogen varieert van 2.040 kg tot 5.150 kg en de afmetingen van de steiger variëren van 2,9 m tot 32,6 m.