top

Missie LSB Groep

Dat de LSB Groep ambities groot zijn, blijkt zeker uit de visie :  LSB Groep wilt de beste zijn, en de referentie in de branche op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit, Gezondheid en Duurzaamheid.

Om dit doel te bereiken wordt het lange termijn programma gehanteerd "Safety journey to the top". Hierbij staat Samenwerking tussen ons team van medewerkers en klanten centraal. Samen Sterk !

Als topteam spits LSB Groep zich altijd toe op verdere verbeteringen van de medewerkers, met de juiste gedragseigenschappen, en technologische toepassingen. LSB Groep wil ten alle tijden innovatief zijn.

Bij LSB Groep staat het continue genereren van toegevoegde waarde ook wel meerwaarde centraal. Een goede samenwerking is het strategisch wapen om toegevoegde waarde voor onze klanten en LSB Groep te genereren.

LSB Groep staat voor

  • Veiligheid
  • Kwaliteit
  • Innovatie
  • Duurzame relatie op basis van Vertrouwen
  • Betrouwbaar

De LSB Groep is voortdurend bezig de eisen, wensen en verwachtingen van opdrachtgevers en relevante ontwikkelingen in de markt, industrie-bouw-infra, te inventariseren, te interpreteren en te vertalen in eisen voor de eigen organisatie. Ten aanzien van klanttevredenheid evalueert LSB Groep het verloop van de opdracht continu. Zo kan er steeds gezocht worden naar optimale verbeterpunten ten einde de klant en de medewerkers tevreden te stellen.